Koopwoningen in Almere verkopen of kopen: No Cure = No Pay

Bent u van plan om uw koopwoning in Almere te verkopen of wilt u een koopwoning in Almere kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen bij zowel de aan- als verkoop van uw koopwoning in Almere. Wij geloven zeer sterk in de toegevoegde waarde van het No Cure = No Pay principe.

Zolang wij u niet succesvol hebben geholpen hoeft u geen onnodige kosten te maken. Kortom: zo loopt u zelf geen risico bij het kopen of verkopen van een huis. Voor ons is dit de eerste stap van een succesvolle samenwerking. Bovendien hebben we een grote portefeuille met woningen in Almere, zodat we snel kunnen schakelen voor het geval dat u uw huis wilt verkopen of kopen.

‘No Cure No Pay = géén onnodige kosten!’

Koopwoning Almere: tips voor het verkopen van een huis

Door onze jarenlange ervaring in de regio Almere weten we precies waar u aan toe bent als verkopende partij. We zijn op de hoogte van de verschillende woningprijzen in de verschillende delen van Almere.

Wilt u uw huis verkopen? Bekijk hieronder een aantal tips die erg belangrijk zijn tijdens de verkoop van een huis:

 1. De eerste indruk
  De eerste indruk is natuurlijk ontzettend belangrijk. Mensen die op zoek zijn naar een koopwoning scannen vaak eerst het overzicht (lees: afbeeldingen). Vervolgens gaan ze verder kijken naar een huis. De eerste indruk is dus cruciaal om op te vallen tussen het aanbod.
 2. Wat zijn de sterke punten van uw woning?
  Wat maakt het huis uniek? Is het de ligging, de mooie grote tuin, de ruime keuken of de staat van de woning? Laat dit goed terugkomen in de tekst, maar ook in de foto’s of video’s.
 3. Foto’s en video’s
  Foto’s zijn ontzettend belangrijk als het aankomt op het verkopen van een koophuis in Almere. Zorg voor professionele foto’s van topkwaliteit. Daarnaast is een video ook ideaal. Hiermee kunnen de geïnteresseerden het huis goed bekijken en krijgen ze meer gevoel bij de koopwoning. De 4 Linden verzorgt de gehele visuele presentatie van uw woning. Denk hierbij aan filmpjes, 360 graden foto’s en plattegronden.
 4. Goede omschrijving
  Als de foto’s bevallen en de geïnteresseerden hebben een goede indruk van het huis, dan is de volgende stap een heldere omschrijving. Potentiële kopers willen namelijk meer informatie verkrijgen over de koopwoning. Wij beschrijven hier de positieve punten van de buurt en de pluspunten van de woning.
 5. De bezichtiging
  Als er geïnteresseerden langskomen voor een bezichtiging is het belangrijk dat de koopwoning goed gepresenteerd wordt. Er zijn veel koopwoningen in Almere, waar u zich al bij de eerste indruk moet onderscheiden moet u dit ook zeker doen bij de bezichtiging. De 4 Linden is zeer ervaren in het verkopen en aankopen van woningen in Almere. Door de jarenlange ervaring gaan we altijd voor de beste prijs.

Koophuizen Almere: hoe werkt het kopen van een huis

We zijn ook zeer ervaren in de aankoopbegeleiding van woningen in Almere. Tijdens een huis kopen in almere zijn er meerdere aandachtspunten waar u rekening mee kunt houden. Lees onze tips:

 1. De hoogte van de hypotheek
  Voor u op huizenjacht gaat voor een koopwoning in Almere is het belangrijk dat u weet hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Het klinkt logisch, maar de hoogte van de hypotheek heeft een impact op de bestedingen tijdens het dagelijkse leven. Hoe vaak wilt u bijvoorbeeld per jaar op vakantie? Kortom: een belangrijk aandachtspunt.
 1. Bezichtigen van een woning
  Tijdens het aankopen van een huis brengen we uw wensen goed in kaart en stellen we een zoekprofiel op. Als we een huis hebben gevonden dan zullen wij zo snel mogelijk een bezichtiging inplannen. Staar u niet blind op puur de afbeeldingen online. Tijdens een bezichtiging krijgt u een goede indruk van de woning.
 2. Waarde bepalen
  Bevalt het huis en wilt u een bod uitbrengen? Dan moet u eerst de waarde laten bepalen van de koopwoning. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring in Almere en adviseren u graag over de waarde van de woning.
 3. Bod uitbrengen
  Als u een bod wilt uitbrengen, kunt u dit op twee manieren doen. U kunt een eindbod doen of een prijs bieden en erover onderhandelen. Een aankoopmakelaar beschikt over marktkennis en is zeer ervaren in het onderhandelingstraject.
 4. Koopakte
  Als de verkopende partij uw bod heeft geaccepteerd, is het tijd om de koopakte te ondertekenen. Dit is een koopcontract waarin alle afspraken omtrent het kopen van de koopwoning Almere zijn vastgelegd.
 5. Hypotheek afsluiten
  Als er een koopakte is opgesteld, is het tijd om de hypotheek definitief af te sluiten. Hiervoor heeft u echter een taxatierapport nodig: Woningtaxatierapport
 6. De notaris
  Als de hypotheek is afgesloten is en de koopakte is getekend gaat u op de dag van de overdracht langs bij de notaris zodat u daadwerkelijk eigenaar wordt van de woning.

Voordelen van een samenwerking met De 4 Linden:

Graag helpen we u bij het verkopen of aankopen van een woning. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van onze makelaars beschreven:

 1. No cure no pay = géén onnodige kosten of risico
 2. NVM Makelaar
 3. Lokale marktkennis: we gaan altijd voor de beste prijs
 4. Vrijblijvend intakegesprek
 5. Aanzienlijke portefeuille = snel een koper of verkoper voor uw woning

Bekijk ons aanbod