Nieuwbouw(projecten) in Almere: laat u goed informeren

Op zoek naar nieuwbouw in Almere ook dan bent u bij De 4 Linden aan het goede adres. Wij beschikken over verschillende nieuwbouwprojecten in ons aanbod. Er zijn verschillende nieuwbouwwoningen in het aanbod en er zijn ook verschillende nieuwbouwprojecten op komst. Van plan om eindelijk uw eerste nieuwbouwwoning te kopen in Almere? Onze makelaars vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

‘Laat u goed informeren’

Nieuwbouwwoningen kopen in Almere: belangrijke aandachtspunten:

Wij delen daarom graag een aantal aandachtspunten waar u rekening mee kunt houden tijdens het kopen van een nieuwbouwwoning.

 1. Energiezuinig wonen
  Als u in Almere nieuwbouw gaat aankopen, dan wilt u natuurlijk wel weten of u energiezuinig woont. In het bouwbesluit kunt u vinden hoe energiezuinig de nieuwe woning wordt. Dit herkent u aan de Rc-waarde. R staat voor warmteweerstand en C staat voor de algehele constructie. Hoe hoger deze waarde, hoe energiezuiniger u woont. Onze makelaars adviseren u graag over energiezuinig wonen.
 2. Materiaalkeuze
  Het is bij de bouw van een nieuwbouwwoning ook belangrijk om te kijken naar de materialen die worden gebruikt. Verdiep u in de technische beschrijving van de woning en bekijk wat er wordt vermeld over de materialen. Neem bijvoorbeeld de kozijnen van uw huis. Van welk materiaal is dit gemaakt en hoe lang gaat het mee? Hetzelfde geldt voor de afwerking van de vloer en muren.
 3. Onbenoemde ruimten Bij sommige nieuwbouwwoningen worden sommige ruimten omschreven als onbenoemd. Denk bijvoorbeeld aan een vliering. Deze ruimten hebben geen minimale eisen waaraan moet worden voldoen. Het is belangrijk om hiernaar te kijken als u nog eventuele plannen hebt om iets met deze ruimtes te doen. Onze aankoopmakelaar staat u bij en zorgt ervoor dat alle ruimten in de woning goed worden bekeken.
 4. Waarborgcertificaat Er bestaat helaas altijd een kans dat de aannemer van uw nieuwe huis failliet gaat tijdens het bouwen. Dit betekent dat de woning niet wordt afgemaakt of er moeten extra kosten maken om dit alsnog te doen. Het is mogelijk om u hiertegen te beschermen met behulp van een garantie- en waarborgregeling van SWK, Woningborg of BouwGarant. Onze makelaars kunnen u hier omtrent goed adviseren.
 5. Schakel een nieuwbouw makelaar in! Het is daarom verstandig om een van onze nieuwbouw makelaar in te schakelen. Onze makelaars in Almere staan voor u klaar. Wij weten alles van nieuwbouw en weten wat er bouwtechnisch opgeleverd moet worden.

Voordelen van nieuwbouw kopen

Er zijn een aantal voor- en nadelen als u nieuwbouw wilt kopen. Wij noemen er graag een aantal op.

De voordelen

 1. Alles nieuw, u bent de eerste eigenaar
 2. U kunt zelf de indeling bepalen. Waar komt de keuken? Waar komt de badkamer? Etc.
 3. U kunt zelf inrichting bepalen. Hoe komt de keuken eruit te zien? Hoe komt de badkamer eruit te zien? Etc.
 4. Moderne bedradingen en leidingen.
 5. Energiezuinig en milieubewust
 6. Vrij op naam kopen. U hoeft bij een nieuwbouwwoning geen extra kosten zoals overdrachtskosten en notariskosten te betalen.

Schakel nu een NVM makelaar in Almere in en profiteer van de vele voordelen.We zijn actief in iedere regio van Almere. Wilt u een huis (ver)kopen in Almere Poort, Almere Stad of in Lelystad of Vollenhove? Onze makelaars staan voor u klaar.

Bekijk ons aanbod